doživjeli lijepu gestu

BUZEĆAN EDO JERMAN U 15 godina kupili 12 Renaulta ili Dacie pa ih riječki Adria Renault nagradio za vjernost. Evo što su dobili

Prije svega bio sam iznenađen kada su me nazvali i rekli da ću dobiti takav poklon. Bilo mi je čudno jer nikada nisam čuo da je neka auto kuća nekome poklonila nešto tako slično. Upravo sam ovih prosinačkih dana s Dacia Dusterom trebao ići na servis jer prošlo je godinu dana otkako smo je kupili. Servis naravno nisam platio niti jedne lipe, priča nam Jerman

| Autor: Gordana ČALIĆ ŠVERKO
Edo Jerman

Edo Jerman


"A što mislite kako je umirovljeniku na servis vozila ići bez novčanika?", protupitanjem je na naše pitanje kako se osjeća, uzvratio Buzećan Edo Jerman kojemu je tvrtka Adria Renault iz Rijeke uoči Božića poklonila besplatno doživotno održavanje njegovog vozila. Lojalnost se isplati jer su on i drugi članovi njegove obitelji u Adria Renaultu u petnaest godina kupili dvanaest Renault ili Dacia automobila, a ova je riječka auto kuća vjernost svog dugogodišnjeg klijenta odlučila nagraditi. 

Dobar marketinški potez

Lijepa gesta i dobar marketinški potez, komentari su kojima su Buzećani popratili vijest o neobičnom prosinačkom dobitku njihova sumještana.

- Super je to blagdanski poklon. Odlično će mi doći, jer namjeravam voziti još najmanje dvadeset godina, poručio je Jerman, inače predsjednik Udruge antifašista u Buzetu. Kaže kako nikada nije čuo da je neka auto kuća dala na poklon besplatno doživotno održavanje vozila. No s druge strane pitanje je da li je itko u petnaest godina u jednoj auto kući kupio toliko automobila koliko su ih kupili Jermanovi. 

Počeli 2005. godine

- Prije svega bio sam iznenađen kada su me nazvali i rekli da ću dobiti takav poklon. Bilo mi je čudno jer nikada nisam čuo da je neka auto kuća nekome poklonila nešto tako slično. Upravo sam ovih prosinačkih dana s Dacia Dusterom trebao ići na servis jer prošlo je godinu dana otkako smo je kupili. Servis naravno nisam platio niti jedne lipe. I ne samo to, dva dana nakon servisa isticala mi je registracija. Djelatnik Adria Renaulta uzeo je prometnu, napravio mi je tehnički, obavezno osiguranje, kasko i kada je sve bilo gotovo predao mi je ključ u ruke, priča nam Jerman.

Prisjeća se kako su prvo vozilo, Renault Scenic, u Adria Renaultu na Škurinjama kupili 2005. godine. Nakon sedam dana i sin je također kupio Scenic.

- Kasnije, svakih nekoliko godina mijenjali smo staro za novo ili povećavali svoj vozni park. Trenutno ja, moja dva sina, snaha i unuk, vozimo četiri vozila kupljena u riječkoj auto kući. Najnovija auto akvizicija je Renault Megane moga unuka, studenta pete godine strojarstva na zagrebačkom fakultetu, kupljen prije mjesec i pol dana, nabrojao je Jerman.

Svoju vjernost riječkoj auto kući obrazlaže činjenicom kako su uvijek susretljivi, prijazni i profesionalni. Kaže da je stekao toliko povjerenja u njih kao i da su tijekom godina sklopili i jedan vid prijateljstva.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of