brojni programi

Vikend u Labinu i Rapcu u znaku vina, glazbe, uličnih zabavljača i zatvaranja MKS-a

| Autor: Branko Biočić
Druženje u parku (Snimio: Branko Biočić)

Druženje u parku (Snimio: Branko Biočić)


Turistička zajednica Grada Labina organizira u petak u Parku hrvatskih branitelja, ispod Kina Labin od 20 sati prvi ovogodišnji Wine & Music Night. Uz ponudu vinara Labinštine, Destilerije Krulčić iz Pazina i Craft pivovare Labona nastupiti će Marko Tolja i DJ Nikola Z Kukurini. Za gastro ponudu pobrinut će se Hrvoje Hrvatin i Sanel Jakupović iz Pop - Up 66 powered by Fast66.

Subota će od 20 sati biti u znaku svečanog zatvaranja 45. Mediteranskog kiparskog simpozija koje će se održati u Amfiteatru Dolcu gdje će zatim od 21 sat nastupiti Jelena Radan i Pedro Arbeu. U Rabac se ponovno vraća Noć uličnih zabavljača i svirača.

Ove nedjelje s početkom u 20 sati, razmješteni na čak devet punktova duž čitave šetnice sve posjetitelje zabavljat će žongleri, klaunovi, ulični performeri, akrobati na štulama, legendarni Cile One man band te razni glazbenici. Na glavi rive bit će smješten prigodni program za najmlađe u organizaciji Studia Trik predstava "Pobuna posade zubić", breakdance skupine AB Original, facepaintinga, Pierrot - street teatra te razne animacije i kostimirani likovi La LA Landa. Iako se najveća gužva očekuje na samoj rivi, većina performera kretat će se šetnicom, a glazbenici će biti smješteni na raznim lokacijama od rive pa sve do crkvice Sveti Andrija.

- Dođite ove nedjelje u Rabac, uživati u spoju magične kombinacije glazbe, plesa, cirkuskih vještina, atraktivnih akrobacija, uličnog teatra i naravno posebnog programa za djecu, poručuju organizatori.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter