po izboru kampera iz cijele europe

Kamp Stella Maris u Umagu osvojio nagradu za najbolji kamp za djecu u Hrvatskoj

| Autor: Glas Istre
(Foto: Stella Maris / Facebook)

(Foto: Stella Maris / Facebook)


Kamp Stella Maris u Umagu osvojio je ovogodišnje priznanje nizozemskog ACSI-ja kao najbolji hrvatski kamp za djecu, odnosno "Best Croatian Campsite for Children". ACSI je vodeći europski specijalist za kampove iz Nizozemske, poznat po izdavanju zelenog vodiča kroz kampove od 1965. godine.

Njihova web stranica, www.eurocampings.eu, najposjećenija je europska web stranica posvećena kampingu. S obzirom na veliki broj nizozemskih turista koji kampiraju, ova nagrada je izuzetno važna za Plavu Lagunu i kamp Camping Stella Maris. O najboljim kampovima glasaju ljubitelji kampiranja iz cijele Europe, birajući svoje favorite u osam različitih kategorija.

Kampovi Plave Lagune posluju pod brendom Istra Camping i u proteklih nekoliko godina osvojili su mnoga značajna priznanja. Predstavnici Plave Lagune ističu: „Ponosni smo što struka svrstava kampove Plave Lagune, koji posluju pod brendom Istra Camping, među najbolje u Europi. Ulaganja u kampove proteklih godina su se zaista isplatila, što je vidljivo u turističkom prometu i ocjenama gostiju. Plava Laguna će nastaviti s ulaganjima u kampove u obje svoje kamping destinacije.“

Kamp Stella Maris u Umagu doživio je potpunu rekonstrukciju 2018. godine, kada je više od 11 milijuna eura uloženo u nove smještajne kapacitete i dodatne sadržaje. Gosti mogu birati između 637 smještajnih jedinica koje uključuju premium, superior, classic te economy parcele i mobilne kućice. Također, kamp je dobio novu recepciju s pripadajućim ugostiteljskim objektom te bazen površine 829 četvornih metara.

Osim bazena, kamp je obogaćen sportskom rekreativnom zonom s igralištem za odbojku na pijesku i mini golf terenom. Za najmlađe goste otvoren je mini klub, čime je kamp postao posebno privlačan obiteljima s djecom. Atraktivna lokacija Stella Maris Resorta čini ga savršenim mjestom za goste koji traže aktivan odmor, nudi brojne aktivnosti i sadržaje koji zadovoljavaju različite interese i potrebe posjetitelja.

Osim kampa Camping Stella Maris, priznanje honourable mention ACSI-ja dodijeljeno je i umaškom kampu Camping Park Umag. Podsjećamo da je kamp Camping Park Umag prema ADAC-u, drugi put zaredom, najtraženiji hrvatski kamp na njihovom portalu Pincamp.de, te nosi priznanje Superplatz. Još jedan umaški kamp, Camping Savudrija, smješten je na listi TOP 25 na 22. mjestu.

Ova priznanja dodatno potvrđuju visoku kvalitetu kampova u Umagu, koji kontinuirano privlače veliki broj posjetitelja zahvaljujući svojim vrhunskim uslugama i sadržajima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini