šušur

Živo jutro na labinskoj tržnici: IDS i HDZ se promovirali, SUH skupljao potpise za peticiju za veće mirovine

| Autor: Branko BIOČIĆ
(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)


Subotnje prijepodne bilo je vrlo živo ispred labinske tržnice. Na odvojenim štandovima su labinski IDS i HDZ promovirali liste svojih stranaka za 8. izbornu jedinicu te dijelili građanima letke i ostali promidžbeni materijal, a na drugoj strani se potpisivala peticija za veće mirovine umirovljenicima.

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

Naime, Udruga Sindikat umirovljenika Hrvatske (SUH) pokrenula je potpisivanje peticije za povećanje mirovina umirovljenicima, poboljšanje modela usklađivanja mirovina i ukidanje diskriminacije umirovljenika. SUH je pozvao sve punoljetne građane RH da potpišu peticiju u znak solidarnosti sa hrvatskim umirovljenicima i starijim osobama. Potpisivanje peticije traje do 15. travnja.

- Ovo je već druga akcija potpisivanja peticije u Labinu. Vrlo smo zadovoljni, do sada smo bez današnje akcije sakupili gotovo dvije tisuće potpisa.

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

Potpisati peticiju moguće je i u uredu naše Podružnice u ponedjeljak, 15. travnja od 10 do 21 sati, a i na internetu, rekla je predsjednica labinske podružnice SUH-a Eni Modrušan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter