klub za mlade poreč

Razigrani vikend s Capybarama

| Autor: Glas Istre
(Foto Udruga Capybara)

(Foto Udruga Capybara)


Udruga Capybara nastavlja provoditi raznovrsan program za različite uzraste opće populacije. Tako su ovog vikenda na programu aktivnosti i društvene igre za sve posjetitelje.

U subotu, 2. ožujka, s početkom u 16 sati se održava Igraonica stolnih društvenih igara za sve uzraste, a u nedjelju 3. ožujka od 15 sati nastavlja se redovno druženje uz suvremene kolekcionarske kartaške igre. Nedjelja će biti u znaku igre Magic: The Gathering.

Aktivnosti su besplatne i nije potrebna prethodna najava, a održavaju se u Klubu za mlade Poreč.

Osim ovog programa, Udruga ima i redovne aktivnosti kao što su Igraonica dalekoistočne misaone igre Go svakog četvrtka od 18 do 20 sati, Igraonicu kolekcionarskih kartaških igara svake nedjelje od 15 do 20 sati, Igraonicu stolnih društvenih igara svake druge subote od 16 do 21 sat, a spremaju se i igre igranja uloga (RPG) i kreativne radionice.

Osim redovnog sadržaja Udruga Capybara organizira i periodične aktivnosti kao što je prošle godine bio Capybara Championship, zbir natjecanja u društvenim igrama, a od ove godine planira se da isti izraste u CapyKon – konvenciju aktivnosti kvalitete slobodnog vremena. CapyKon će se odviti krajem godine, a posjetitelji će osim dosadašnjih natjecanja u društvenim igrama imati prilike prisustvovati predavanjima, prezentacijama i projekcijama, te raznom zabavnom sadržaju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter