prijave u tijeku

TZ Općine Medulin organizira besplatne radionice za iznajmljivače

| Autor: Glas Istre
(Foto TZ Općine Medulin)

(Foto TZ Općine Medulin)


Turistička zajednica općine Medulin i Udruga obiteljskog smještaja Istre organiziraju dvije besplatne radionice za iznajmljivače 1. i 5. ožujka u Multimedijalnom centru "3mc".

Prva radionica održat će se 1. ožujka s početkom u 18 sati na temu "Mediteranski vrt" , a polaznici će se upoznati s trendovima sadnje cvijeća i povrća, te saznati što posaditi a da ostane zeleno tijekom srpnja i kolovoza. Također će se dijeliti savjeti kako održati stabla, grmove i ljetnice te stvoriti samoodrživi vrt kompostiranjem.

Druga radionica je na rasporedu 5. ožujka također u 18 sati, a tema je "Recikliranje namještaja u uređenju apartmana i kuća za odmor". Na radionici će se predstaviti projekt "Recikliranje namještaja u uređenju apartmana i kuća za odmor" s naglaskom na održivosti i zbrinjavanju krupnog otpada. Polaznike će se upoznati s korištenjem recikliranih i obnovljivih materijala u uređenju prostora (od bojanja starog namještaja do kompletnog preuređenja interijera), pojmovima "upcycling" i "zero waste", a dobit će i primjere primjene u stvarnom životu.

Zainteresirani se za sudjelovanje mogu prijaviti na mejl [email protected].

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter