BOŽIĆNI DAR

Adris: Zaposlenicima za božićnice i nagrade za ostvarene rezultate izdvaja se 3,2 milijuna eura

| Autor: Glas Istre
Sjedište Adris grupe u Rovinju (Foto: Adris grupa d.d.)

Sjedište Adris grupe u Rovinju (Foto: Adris grupa d.d.)


Adris grupa i tvrtke u njenom sastavu (Maistra, Croatia osiguranje, Cromaris i Abilia) i ove će godine, u skladu s kolektivnim ugovorima i ostvarenim rezultatima, svojim zaposlenicima isplatiti božićnicu i dar za djecu. Tako će Adris grupa za božićnice, darove za djecu do 15 godina starosti te nagrade za ostvarene rezultate ove godine ukupno isplatiti 3.2 milijuna eura.

Zaposlenici Croatia osiguranja ove će godine dobiti božićnicu vrijednu 250 eura kao i 80 eura dara za svako dijete do 15 godina starosti. Božićnicu u iznosu od 265,51 eura, dar u naravi vrijedan 39,83 eura, Cromarisove proizvode te 132,73 eura za svako dijete dobit će zaposlenici Cromarisa.

Turističke tvrtke Maistra d.d. i HUP Zagreb d.d. zaposlenicima će isplatiti božićnicu u iznosu do 300 eura. Zaposlenici koji su radili cijelu godinu dobit će puni iznos božićnice, a ostali ovisno o dužini rada tijekom godine. Pravo na isplatu ostvaruju i zaposlenici koji na dan 17. prosinca 2023. godine nisu u radnom odnosu, ali su tijekom sezone 2023. godine radili najmanje dva mjeseca, a posao će im biti ponuđen i u 2024. Isplatit će se i dar djetetu do 15 godina starosti u iznosu od 132,73 eura. S obzirom na ostvarene rezultate Maistra će, nakon što je dio nagrade već isplaćen u ljetnim mjesecima, svojim zaposlenicima do kraja godine isplatiti i nagradu u iznosu do 500 eura, ovisno o dužini rada tijekom godine.

Zaposlenici Adris grupe d.d. i Abilije dobit će božićnicu u iznosu od 332 eura i dar za svako dijete do 15 godina starosti u iznosu od 80 eura. Također, tradicionalni božićni dar u naravi vrijedan 67 eura dobit će i umirovljenici Adrisa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of