novi sad

Turistička ponuda Istre predstavljena na Međunarodnom sajmu turizma

| Autor: Glas Istre
(Foto HGK ŽK Pula)

(Foto HGK ŽK Pula)


Županijska komora Pula u suradnji s Privrednom komorom Vojvodine organizirala je zajedničko predstavljanje istarskih turističkih tvrtki na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

Uz HGK – Županijsku komoru Pula na štandu Privredne komore Vojvodine predstavili su se Adventure holiday d.o.o. (Jangalooz Adventure Park), putnička agencija Travel atico d.o.o. te B.M.V. Inženjering d.o.o. – Hotel Pula. Manifestacije "Pula maraton" i "Teći isti piti" predstavila je tvrtka IstRun j.d.o.o. dok je Mini karavan servis d.o.o. predstavio Polidor Camping Resort & D'or Beach Club.

Prezentacija istarskih turističkih tvrtki naišla je na veliki interes, uspostavljeni su brojni kontakti i dogovorene buduće suradnje. Također, održani su sastanci s predstavnicima Privredne komore Srbije, Privredne komore Vojvodine, Regionalne privredne komore Novi Sad, Privredne komore Crne Gore te Privredne komore Federacije Bosne i Hercegovine.

Turistička ponude Istre predstavljena je i na sastanku Grupacije za turizam Privredne komore Vojvodine.

Posebno su predstavljene aktivnosti Strukovne grupe putničkih agencija i pustolovnog turizma HGK - Županijske komore Pula te outdoor ponuda Istarske županije.

Međunarodni sajam turizma koji je održan od 30. studenoga do 2. prosinca, bio je prilika za umrežavanje i razmjenu iskustava s dionicima iz regije u kojoj outdoor turizam doživljava veliki zamah, a dogovorena je i organizacija B2B susreta u narednom razdoblju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater