petak, subota i nedjelja

Nezaboravan vikend ispunjen mnoštvom događaja u Medulinu

| Autor: Glas Istre
(Foto: Općina Medulin)

(Foto: Općina Medulin)


Danas su najmlađi mještani i djeca iz Dječjih vrtića Medulin uživali u predstavi "Orašar" Teatra Naranče u grijanom šator kod Malina na vitar u sklopu najveselijeg Adventa - ADVENTure u Medulinu! Mališani nisu krili oduševljenje dolaskom Svetog Nikole i Krampusa koji su im podjelili bombone i nasmijali ih svojim kreativnim kostimima i veselim pričama. 

(Foto: Općina Medulin)(Foto: Općina Medulin)

U Medulinu je postavljen Poštanski ured Djeda Mraza, pa će oni najmlađi imati priliku poslati svoje želje direktno Djedici. Općina Medulin pripremila je i kreativne radionice gdje će se svatko moći iskušati u izradi Božićnih anđela. Prava poslastica za one najmlađe dolazi u obliku izložbe i plesnog nastupa, a dječji dio programa zatvorit će mađioničarska predstava. U petak navečer oni stariji moći će uživati u plesnim hitovima banda Grooversi koji su prepoznati po svom energičnom funk groove izričaju. 

(Foto: Općina Medulin)(Foto: Općina Medulin)

Subota, 9. prosinca rezervirana je za još kreativnih radionica i dječjih predstava, a večernji program podignut će Le Gruv svojim orginalnim obradama disco, funk, jazz, rnb i pop uspješnica. 

U nedjelju, 10. prosinca ujutro pali se druga adventska svijeća, dok će se popodne održati Božićni Buvljak i kreativna adventska radionica. Predvečer su na rasporedu "Štorije iz našeg mista"; Medulinska čakula, a od 20.30 sati nastupit će medulinska Klapa Šekrac.

(Foto: Općina Medulin)(Foto: Općina Medulin)

Cjelokupni program koji je Općina Medulin pripremila za nadolazeći vikend možete pogledati na poveznici

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter