u cmik-u

52. "Voci nostre" u Novigradu

| Autor: Vanesa Begić
Minicantanti u Labinu

Minicantanti u Labinu


U nedjelju, 3. prosinca u 17 sati u Centru za manifestacije i kulturu (CMIK) u Novigradu održat će se 52. izdanje Festivala dječje pjesme "Voci Nostre".

Ove godine na festivalu sudjeluje 14 pjesama u izvedbi malih pjevača (minicantanti) iz Zajednica Talijana iz Izole, Umaga, Buja, Galižane, Pirana, iz Rovinja, te iz zajednica Talijana iz Novigrada, Pule, Vodnjana, Vižinade, Kopra, Brtonigle, Bala i Hrvatinija-Ankarana.

Program će voditi Rosanna Bubola. Žiri zadužen za ocjenjivanje pjesama dodijelit će Nagradu "Vlado Benussi" za najbolju pjesmu u cjelini, Nagradu za najbolji tekst, najbolju glazbu i najbolji aranžman.

Pjesme u natjecanju ocjenjivat će i žiri »Simpatia«, sastavljen od djece iz Zajednica Talijana koje sudjeluju na Festivalu, koji će dodijeliti istoimenu nagradu. Za natjecateljske pjesme glasat će i publika na Facebook stranicama Festivala. Glasanje će početi na kraju festivala i trajat će do 15. prosinca u 12 sati. Pjesmi s najvećim brojem glasova dodijelit će se Nagrada publike.


Podijeli: Facebook Twiter