u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana

Dodjela bonova umirovljenicima s područja Grada Vodnjana

| Autor: Glas Istre
(Foto: Grad Vodnjan)

(Foto: Grad Vodnjan)


Grad Vodnjan i ove godine daruje svoje umirovljenike u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana.

Umirovljenici, koji pojedinačno primaju mirovinu do 310 eura, ostvaruju pravo na bon od 70 eura, a umirovljenici koji pojedinačno primaju mirovinu do 460 eura ostvaruju pravo na bon od 40 eura.

Za domaćinstva s jednom mirovinom do 620 eura (drugi član stariji od 65 godina bez prihoda) pripremljena su po dva bona u iznosu od 70 eura, dok domaćinstvima s jednom mirovinom do 920 eura (drugi član stariji od 65 godina bez prihoda) slijede dva bona u iznosu od 40 eura.

Bonovi će se moći preuzeti u Dnevnom centru A. Cecon u Vodnjanu (Trgovačka 19) od 11. do 13. prosinca 2023., zatim u Zajednici Talijana u Galižani 14. i 15. prosinca, te u Mjesnom odboru u Peroju (kod Gromače) 18. i 19. prosinca. Bonovi se na svim mjestima preuzimaju od 9 do 12 sati.

Tom prilikom potrebno je predočiti osobnu iskaznicu i odrezak o isplati mirovine iz ove godine. Umirovljenici, koji su ostvarili pravo na mirovinu nakon 1. studenog ove godine, moraju predočiti i rješenje o mirovini. Domaćinstva koja ostvaruju samo jednu mirovinu, moraju dostaviti osobne iskaznice oba člana, odrezak mirovine te potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje da drugi član domaćinstva ne prima mirovinu.

Nepreuzeti bonovi moći će se preuzeti u Gradu Vodnjan, Trgovačka 2, 11. i 12. siječnja 2024. u terminu od 9 do 12 sati (informacije na broj telefona 052 535 953).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater