AGROTERRA ISTRA 2023.

Međunarodni sajam poljoprivrede u od 14. do 16. travnja u Pazinu: Pozivaju se zainteresirani izlagači da se prijave

Pozivaju se obiteljska poljoprivredna gospodarstva, pčelari, maslinari, vinari, pršutari, proizvođači sireva i ostalih mliječnih proizvoda, proizvođači eko prehrambenih proizvoda, destilerije i proizvođači pive te proizvođači raznih drugih prerađevina na bazi povrća, voća, morskih plodova, proizvođači ili zastupnici za veliku i malo poljoprivrednu mehanizaciju, agrarije, rasadnici te svi ostali koji su povezani s poljoprovredom

| Autor: Promo
AgroTerra Istra

AgroTerra Istra


Nakon odličnih rezultata koje postiglo prvo izdanje poljoprivrednog sajma u Istri AgroTerra Istra, pozivamo sve zainteresirane da se prijave i sudjeluju na manifestaciji koja je punila prostore Pazina puna tri dana. Tako će i ove godine, odmah nakon Uskršnjih blagdana, AgroTerra dočekati toplije dane i puno posjetitelja u Pazinu od petka, 14. travnja do nedjelje, 16. travnja.

Stoga pozivamo potencijalne izlagače: obiteljska poljoprivredna gospodarstva, pčelare, maslinare, vinare, pršutare, proizvođače sireva i ostalih mliječnih proizvoda, proizvođače eko prehrambenih proizvoda, destilerije i proizvođače pive te proizvođače raznih drugih prerađevina na bazi povrća, voća, morskih plodova, proizvođače ili zastupnike za veliku i malo poljoprivrednu mehanizaciju, agrarije, rasadnike te sve ostale koji su povezani s poljoprovredom. Sajam je izvrsno posjećen jer je bogata ponuda proizvoda kako za male, hobi poljoprivrednike, tako i za velike poljoprivredne proizvođače.

Rezervirajte svoj štand na drugom istarskom međunarodnom sajmu poljoprivrede AgroTerra Istra 2023. Vanjski su prostori već svi rezervirani, no ostalo je slobodno još 10% prostora u dvorani koji može biti uprav vaš. Ne zaboravite da je ulaz na sajam za sve posjetitelje besplatan te će vaši kupci vrlo lako doći do vašeg štanda.

"Usprkos stalnom porastu raznih troškova i cijena, cijene zakupa izlagačkih prostora ostale su iste kao prošle godine te se nadamo da će i ta strana zadovoljiti naše zakupnike", izjavio je direktor sajama AgroTerra Istra Marko Londero.

Sajam će se održati u Pazinu u prostoru Školsko-gradske sportske dvorane i na površinama oko samog objekta. Postanite dio ovog važnog sajma za Istru i širu regiju! Međunarodni sajam poljoprivrede u Istri - AgroTerra Istra 2023. donosi najbolje iz segmenta poljoprivrede Istre, Hrvatske i šire regije. Organizator sajma tvrtka Mars eventi d.o.o. i Obrtnička komora Istarske županije omogućuju članovima Komore popust od 50% na zakup izložbenog prostora. Potražite više informacija ili se prijavite na službenoj mrežnoj stranici https://www.agroterraistra.com/. (PROMO)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini