USKORO SAJAM MONTAŽNIH KUĆA U ZAGREBAČKOJ "ARENI"

Organizatorica sajma Katarina Antešić objašnjava zašto je montažna gradnja budućnost. Nakon Zagreba sajam dolazi u Istru i u Bale

| Autor: Robert FRANK
Katarina Antešić

Katarina Antešić


U zagrebačkoj Areni će se od 4. do 7. svibnja održati Modular Home Expo 2023., sajam montažnih i modularnih konstrukcija, prvi takve vrste u Hrvatskoj i šire.

Konkretnije, radi se o izlaganju objekata montažne i modularne gradnje, a na samom sajmu predstaviti će se čak stotinjak izlagača. Trend gradnje takvih kuća u Hrvatskoj je uzlazan, sve ih je više, no manje ih je naspram potencijala i pogodnosti koje pružaju, ističu organizatori sajma, koji bi se brzo nakon Zagreba, u manjem obimu naravno, mogao održati i u Balama.

Montažne i modularne kuće prisutne su kao oblik gradnje u turističkom sektoru, ali i kod privatnih osoba koje se odlučuju za takvu vrstu kuća, koje ni po čemu ne zaostaju za klasičnom, betonskom gradnjom.

Sajam mjesto susreta

Organizatorica prvog europskog sajma montažnih i modularnih konstrukcija, Katarina Antešić, za tu je priliku odlučila zakupiti 5.500 četvornih metara unutarnjeg i 11.000 kvadrata vanjskog izložbenog prostora zagrebačke Arene.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater