NEVJEROJATAN SLUČAJ

Maloljetnica teško stradala na ledu u Poreču, a sud utvrdio da ne može dobiti odštetu jer je klizalište bilo besplatno!?

Sud je odbio tužbu napomenuvši da je djevojka trebala imati kupljenu ulaznicu za klizalište da bi se uopće mogla pozvati na ugovor o osiguranju koji su prethodno potpisale tvrtke C. O. iz Poreča, u čijoj je nadležnosti bilo postavljanje i održavanje klizališta, i Uniqa osiguranje. No, treba napomenuti da je te godine, barem prema navodima odvjetnika kojeg su angažirali roditelji mlade Porečanke, klizalište bilo besplatno, odnosno nisu se prodavale ulaznice 

| Autor: Bojan ŽIŽOVIĆ
Ilustracija

Ilustracija


Maloljetna Porečanka nije uspjela dobiti obeštećenje zbog teških ozljeda koje je zadobila prije šest godina na klizalištu u sklopu manifestacije Advent Poreč.

Ona je od osiguravajuće kuće Uniqa osiguranje sudskim putem tražila nešto više od 155 tisuća kuna, ali Općinski sud u Pazinu odbio je tužbu uz nevjerojatno obrazloženje koje nažalost ne rasvjetljava što se na klizalištu zapravo dogodilo i je li djevojka zadobila višestruke prijelome desnog gležnja i potkoljenice te ozljede kralježnice zbog, kako ona navodi, neravnog leda i nepropisnog održavanja klizaljki.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter








Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum