TURISTIČKA PROMOCIJA

Zaposlenici pulskog Unilinea pokazali direktorima iz Južne Koreje LJEPOTE HRVATSKE

| Autor: Glas Istre

Desetak direktora i vlasnika vodećih turoperatora iz Južne Koreje, koji ujedno čine i najveći udio organiziranih putovanja za Hrvatsku, ovog su tjedna boravili u hrvatskim destinacijama. Tim su im povodom predstavnici Unilinea, vodeće destinacijske menadžment kompanije u Hrvatskoj i regiji, prezentirali poslovne mogućnosti i raznovrsnu ponudu Hrvatske.

Korejsko tržište jedno je od naših najbrže rastućih emitivnih turističkih tržišta što su u Unilineu prepoznali i 2017. godine u Seulu otvorili ured s ciljem što bolje suradnje i kompletne podrške gostima s tog područja. Tijekom posjeta razgovaralo se o novim projektima i još boljoj promociji Hrvatske na korejskom tržištu.

Tijekom četverodnevnog boravka turistički predstavnici iz Koreje obišli su Zagreb, Opatiju, Rovinj Rastoke, Plitvička jezera, Zadar, Split, Dubrovnik, Cavtat i Konavle te istražili prirodne ljepote i bogatu kulturnu i gastronomsku ponudu kojom se Hrvatska ponosi.

"Hrvatska je atraktivna destinacija na tržištu Koreje i drugih azijskih zemalja. Tu vidimo veliki potencijal za rast i naš je cilj da što više azijskih gostiju doživi ljepote Hrvatske. U Unilineu kontinuirano razvijamo nova tržišta i usluge pa smo tako prepoznali potencijal i uz ured u Južnoj Koreji otvorili urede i u Kini i Indoneziji. Vjerujem da će rezultat posjeta kolega iz Koreje biti još bolja suradnja turističkih industrija Hrvatske i Koreje od koje će obje zemlje imati koristi", istaknuo je Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea.

Uniline kao vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe kontinuirano razvija tržišta i od 1996. godine uspješno posluje nudeći cjelokupan turistički proizvod za individualne i grupne goste. Uz glavno sjedište u Puli, kompanija ima poslovnice u Zagrebu i svim važnim turističkim gradovima u Hrvatskoj te u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Kini, Južnoj Koreji i Indoneziji, a u planu je skoro otvaranje ureda u Južnoj Americi i Indiji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini