APEL

UZNEMIRENA SEVERINA OBRATILA SE JAVNOSTI: Dogodio se incident s mojim djetetom u školi

| Autor: Glas Istre

Konferencija za novinare Severine Kojić, na kojoj je najavila regionalnu turneju "The Magic Tour", otišla je u neočekivanom smjeru. Pjevačica je konferenciju počela potresnom privatnom pričom, prenose Vijesti.hr.

- U petak se dogodio incident u školi u koju ide moje dijete gdje su ga dva sata zadržavali i nisu puštali jer ja osobno nisam mogla doći po njega. S obzirom na to da nitko osim mene ne može odvesti moje dijete iz škole, na taj način se meni, kao majci, onemogućuje da radim svoj posao ili da budem bolesna pa da zbog toga ne mogu doći po dijete - rekla je Severina. 

Požalila se i na institucije, na Centar za socijalnu skrb za koji je podnijela već pet prijava. Osvrnula se i na prava žena u društvu te na žrtve zlostavljanja i silovanja te je zaključila da je u svojem dugogodišnjem parničenju s bivšim suprugom i sama doživjela slično "silovanje na sudu u Splitu".

Prozvala je i oca svog djeteta da je godinama maltretira, da pušta laži i klevete preko srpskih tabloida samo da bi joj uzeo dijete. 

- Ne znam zbog čega se čudim svemu tome kad djevojčice u ovoj zemlji nemaju nikakvu sudsku zaštitu - rekla je Severina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter