PULA/UMAG

Umag: Dezinficirane ulice i trgovi

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Zbog izvanrednih okolnosti  izazvanih epidemijom virusa COVID-19, djelatnici komunalnih poduzeća Grada Umaga dezinficirali su u srijedu navečer ulice i ostale javne površine u Umagu. 

Kako je priopćeno iz grada, preventivna je to mjera koju je donio gradonačelnik Vili Bassanese kako bi se stanovništvo zaštitilo od širenja zaraze koronavirusom.

Navodeći da se radi o preventivnoj mjeri koju je donio umaški gradonačelnik Vili Bassanese kako bi se stanovništvo zaštitilo od širenja zaraze koronavirusom, iz Grada Umaga su javili da su glavne prometnice dezinficirane vozilom koje šprica cestu. Desetak radnika komunalnih poduzeća, uz tehničku pomoć javne vatrogasne postrojbe, obilazilo je pješačke zone i najprometnije ulice u središtu grada i dezinfekciju obavilo ručno.  

Zbog zaštite građana i komunalna tvrtka "Usluga" Poreč d.o.o. od četvrtka počinje s pranjem i dezinfekcijom ulica i javnih površina i to najfrekventnijih područja središta grada .

Osim  ulica i javnih površina dezinficirati će se svi podzemni spremnici, a pranje i dezinfekcija obavit će se u ranojutarnjim satima pri čemu iz Grada ističu da sredstvo koje se koristi nije opasno po ljude i kućne ljubimce.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum