VARAŽDIN

U Varaždinskoj županiji 68 novih slučajeva zaraze koronavirusom

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U Varaždinskoj županiji u protekla 24 sata potvrđeno je 68 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a testirano je 512 osoba, izvijestio je u nedjelju županijski Stožer civilne zaštite.  

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 25 pacijenata, od kojih je jedan u jedinici intenzivnog liječenja, no nije na respiratoru.  

Oporavilo se 36 osoba i u županiji je 360 aktivnih slučajeva. 

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije i idući tjedan organizira cijepljenje za veći broj građana, u Općoj bolnici Varaždin. 

U utorak, 21. rujna (Opća bolnica Varaždin, dvorana 1 u podrumu Kirurgije) od 8 do 13 sati, cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su se prvom dozom cijepili 24. kolovoza. 

Srijeda, 22. rujna, od 8 do 13 sati, cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su prvi put cijepljeni 25. kolovoza.

Četvrtak, 23. rujna, od 13 do 18 sati  cijepljenje drugom dozom AstraZenece i Pfizera za građane koji su prvom dozom cijepljeni 25. kolovoza, 26. kolovoza i 27. kolovoza, te cijepljenje prvom dozom Pfizera za sve zainteresirane građane bez prethodne najave.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini