SLAVONSKI BROD/POŽEGA

U Brodsko-posavskoj županiji troje umrlih i jedna novooboljela osoba

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije potvrdio je u ponedjeljak samo jedan novi slučaj zaraze koronavirusom i tri smrtna slučaja, a u susjednoj Požeško-slavonskoj županiji u protekla 24 sata nije otkriven nijedan novi slučaj zaraze.  

Umrle su tri osobe u dobi od 66, 71 i 76 godina. Prema podatcima Stožera u Brodsko-posavskoj županiji trenutačno je na koronavirus pozitivno 86 osoba, od kojih je 51 na bolničkom liječenju, a četiri trebaju potporu respiratora.

Mjerom samoizolacije na području Brodsko-posavske županije obuhvaćene su 552 osobe.

Na području Požeško-slavonske županije u ponedjeljak nije potvrđen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom. U toj županiji trenutačno je 56 osoba pozitivno na koronavirus, od kojih je 11 na bolničkom liječenju. Prema podatcima županijskog Stožera civilne zaštite, mjerom samoizolacije u Požeško-slavonskoj županiji obuhvaćeno je 165 osoba.

U samoizolaciji skrivila prometnu nesreću

Policijska uprava požeško-slavonska u ponedjeljak je izvijestila o podnošenju prekršajne prijave protiv 51-godišnje vozačice koja je u subotu zatečena izvan svojeg doma unatoč propisanoj mjeri samoizolacije.

Žena je otkrivena na očevidu prometne nesreće koju je skrivila. Na cesti Nova Lipovica - Latinovac, zbog neprilagođene brzine, sletjela je s ceste, a automobil je završio na krovu nakon što je udario u odvodni kanal. Za prometnu nesreću, zbog prometnog prekršaja, izrečena joj je novčana kazna.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini