HAK

Tijekom rujna će se zatvarati dionice autoceste A6 Rijeka– Zagreb. Evo kada i zašto

| Autor: Hina
(S. DRESCHLER)

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, od 9. do 27. rujna, u noćnim satima od 22 sata do 6 sati ujutro zatvarat će se pojedine dionice, zbog pregleda tunela, izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK).

Tako će se 10., 11. i 26. rujna noću pregledavati dionica od čvora Vrbovsko do čvora Ravna Gora – smjer Rijeka; 12. i 19.rujna dionica od čvora Ravna Gora do čvora Delnice – smjer Rijeka, 13., 16., 17., 18., 20. i 23.rujna dionica od čvora Delnice do čvora Oštrovica - smjer Rijeka, 23. rujna dionica od čvora Karlovac do čvora Novigrad – oba smjera, 24.rujna dionica od čvora Bosiljevo I do čvora Vrbovsko – smjer Rijeka i 27.rujna dionica od čvora Bosiljevo i do čvora Vrbovsko – smjer Zagreb.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj. ?Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, pa vozačima savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

?Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje, pa vozače mole za strpljenje i upozoravaju ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Zbog radova na graničnom prijelazu Goričan tranzitni teretni promet preusmjerava se preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan), a radovi traju do 15. studenoga.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U pomorskom prometu nema poteškoća.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini