SPLIT

Split: U županiji 57 zaraženih, dvoje umrlih od koronavirusa

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U? posljednja 24 sata na području Splitsko-dalmatinske županije zabilježeno je 57 novooboljelih osoba, dok su dva pacijenta umrla u bolnici, doznaje se u Županijskom stožeru Civilne zaštite.

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 604 obrađena testa danas je 57 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivno na covid infekciju i to iz Splita 25, ?Kaštela šest, Omiša četiri, ?te po troje u Solinu, na Visu i u Baškoj Vodi.

Dvoje novozaraženih ima Lovreć, a po jednoga Hvar, Komiža, Makarska, Sinj, Supetar, Trogir, Vrlika, Gradac, Marina, Okrug i Podstrana.

?"?Od ukupnog broja novooboljelih 44 osobe su kontakti prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju", kazali su u Stožeru?.

Ukupno ?su ?1552 osob?e u samoizolaciji?, na bolničkom liječenju ?je 99 covid pozitivnih osoba u splitskom KBC-u gdje je ?njih osam na respiratoru.?

Prema izvješću KBC-a Split, u protekla 24 sata ?umrla je 72-godišnja žena i 71-godišnji muškarac ?koji su uz brojne komorbiditete bil?i? pozitivn?i? i na covid infekciju?, izvijestili su iz Stožera.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater