O MAJKAMA I OČEVIMA

RASPUDIĆ ODGOVORIO JANDROKOVIĆU: "On je umiljato dijete četiri političke majke"

| Autor: Portal Glas Istre
Nino Raspudić (Sergej DRECHSLER/Novi list)

Prva je Ivo Sanader, druga Jadranka Kosor, treća je bio Tomislav Karamarko i sad mu je aktualna politička mama Andrej Plenković

Novopečena Mostova politička uzdanica Nino Raspudić odgovorio je danas na komentar Gordana Jandrokovića, koji je jučer, podsjetimo, novopečenom političaru spočitnuo kako se razveo i ima djecu s dvije različite majke.

Na N1 televiziji je ustvrdio da se vidi da su Jandroković i Plenković u strahu. “HDZ stoji loše, u panici su”, kazao je Raspudić, koji je dodao i kako je Plenković u ovom času puno bliži oporbi od njega, javlja Novi list.

“Jesam kritizirao njihov rad zadnjih godina, to što su činili i radili je kap koja je prelila čašu i nagnala me da se kandidiram kao nezavisni kandiat Mosta. Ja nikada nisam uvlačio i spominjao njihovu djecu. Ovaj način prebiranja i klasificiranja djece kao vrijedne i manje vrijedne govori najviše o njima samima”, kazao je.

“Gordan Jandroković je umiljato dijete čak četiri političke majke. Prva je Ivo Sanader, druga Jadranka Kosor, treća je bio Tomislav Karamarko i sad mu je aktualna politička mama Andrej Plenković. Ne sumnjam da će nakon Plenkovićeva pada Jandroković naći i petu političku majku”, rekao je Raspudić za N1.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini