NAJNOVIJEKAŽE DA IMA POTPORU

Premijer Plenković najavio rekonstrukciju Vlade

| Autor: Hina
Hina

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u utorak navečer da je dobio potporu članova Predsjedništva i Nacionalnog vijeća stranke da krene u rekonstrukciju Vlade. 

"Dobio sam potporu i članova Predsjedništva i Nacionalnog vijeća da sukladno svojoj procjeni poduzimam sve ono što je potrebno za osvježenja u Vladi, svojevrsnu rekonstrukciju na način da idemo ambiciozno ka ostvarivanju svih programskih ciljeva, da se kvalitetno pripremimo za predsjedanje EU-om, da se stranka konsolidirana pripremi za predsjedničke izbore, da damo čvrstu potporu Kolindi Grabar-Kitarović", rekao je Plenković novinarima nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a. 

Istaknuo je da su raspravili nekoliko važnih tema i da svi članovi podržavaju smjer rada Vlade, smjer HDZ-a koji je osigurao političku stabilnost i mir i vrijeme da predanim reformskim radom Hrvatska napravi velike iskorake.

"Nema makroekonomskih neravnoteža. Sve to smo ostvarili zbog ključnog preduvjeta, a to je da držimo stabilnu parlamentarnu većinu", rekao je, uz ostalo, Plenković nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)
Webcams provided by webcams.travel add a webcam