STOŽER USKORO OBJAVLJUJE ODLUKU

Predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja Marin Medak: "Mislim da za otvaranje ugostiteljskih objekata nakon isteka ovih mjera u nedjelju NEMA ŠANSE"

| Autor: Glas Istre
Marin Medak (Snimio Davor Pongračić / Cropix)

Marin Medak (Snimio Davor Pongračić / Cropix)


Vladine oštrije mjere za suzbijanje epidemije koronavirusa kojima je određeno zatvaranje ugostiteljskih objekata, teretana i fitness centara na snazi su do 10. siječnja, odnosno do nedjelje.

Marin Medak, predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja, rekao nam je da, prema njegovim neslužbenim informacijama, od otvaranja neće biti ništa, piše Dnevno.hr.

“Koliko ja znam neće nas otvoriti. Nemam službenih informacija, sve sam to čuo neslužbeno. Šuška se o čekanju procjepljivanja, to je jedna informacija, a druga je B scenarij s datumom 1. ožujka ili čak travnja. No, mislim da za otvaranje nakon isteka ovih mjera u nedjelju nema šanse. Nisam kontaktirao nikoga ili, bolje rečeno, zvao sam no nisu se javljali. To što se ne javljaju znači da nas neće ni otvoriti”, piše Dnevno.hr.

S obzirom na to da još uvijek nema nikakvih informacija o produživanju mjera, osim izjave ministra Davora Božinovića koji je ovaj tjedan rekao da se ne razmišlja o ublažavanju mjera, Medaka smo pitali ne bi li bilo korektno da ih je netko barem kontaktirao, bilo da se radi o Vladi ili resornom ministarstvu. Medak kaže:

“Puno toga bi bilo korektno da se iskomunicira, ali eto, mi smo tu kao ovce, ovce za šišanje”, piše Dnevno.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater