FEMME FATALE

Policajka iz Zadra dobila otkaz nakon što su se dva muškarca potukla zbog nje. BILO JE TU I PRIJETNJI I ZALIJETANJA AUTOMOBILOM

| Autor: Glas Istre

Policajka iz Zadra dobila je otkaz nakon što su se dva muškarca potukla zbog nje, a i ona je sudjelovala u tom incidentu, piše Zadarski.hr

U trenutku kad se incident dogodio ona je bila izvan službe, no protiv nje je ipak podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka koji je rezultirao otkazom.

Nešto prije ponoći ona je u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru, na parkiralištu benzinske stanice, lakše ozlijeđena dok je pokušavala spriječiti sukob između 24-godišnjaka i 30-godišnjaka koji su se fizički sukobili.

Prema pisanju Zadarskog.hr, povod za fizički sukob bila je upravo 28-godišnja policajka koja je ranije navodno bila u vezi s 24-godišnjakom. Potom je, pak, bila sa 30-godišnjakom koji je, gnjevan na 24-godišnjaka, na njega nasrnuo nožem. Mladić je zadobio ozljede, a ozlijeđena je i sada već bivša policajka koja je pokušala spriječiti sukob. Nju je udario 24-godišnjak.

Nakon što je ozlijeđen nožem, razjareni 24-godišnjak je sjeo u automobil i zaletio se prema policajki i 30-godišnjaku, pokušavajući ih ozlijediti. U tome nije uspio, a prilikom tog cijelog sukoba 30-godišnjak je oštetio vozilo kojeg je ovaj koristio.


Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter