ZAGREB

Pavičić Vukičević: Čestitka Tomaševiću, ujutro ćemo se obratiti u vezi drugog kruga

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnicu Zagreba Jelena Pavičić Vukičević u nedjelju je prije ponoći čestitala Tomislavu Tomaševiću na ulasku u drugi krug te najavila da će se u ponedjeljak ujutro, kada se obrade svi podaci, obratiti javnosti u vezi drugog kruga.

"Dopustite da u ovome trenutku samo čestitam Tomislavu Tomaševiću zbog ulaska u drugi krug, a onda ćemo, kada dođu svi zapisnici i izvješća i kada se obrade svi podaci - onda ćemo se ujutro obratiti u vezi s drugim krugom", rekla je Pavičić Vukičević, koja je rezultate izbora čekala u šatoru na parkiralištu pored Praške 5, sjedišta stranke.

Zahvalila je svima koji su došli u Izborni stožer i čekali rezultate. 

"Zadovoljni smo učinjenim, i da smo u proteklih dva i pol mjeseca, bez obzira na rat anketa, bez obzira na minorne šanse koje su se nama kao stranci i meni kao kandidatkinji davale, itekako dokazali da smo relevantan faktor na zagrebačkoj političkoj sceni", istaknula je Pavičić Vukičević. 

Misli da u vijećima mjesnih odbora, vijećima gradskih četvrti i u Gradskoj skupštini imaju puno toga za reći. 

"Zahvalila bih svima, ali i čestitala svima onima koji su izabrani na te dužnosti, uz jednu jedinu misao - da dalje svi zajedno nastavimo raditi za naš grad, za naš Zagreb i za sve naše sugrađane", poručila je Pavičić Vukičević, popraćena pljeskom okupljenih stranačkih kolegica i kolega. 

Prije dolaska Pavičić Vukičević u Izborni stožer, atmosfera se tijekom večeri mijenjala, ovisno o obrađenim izbornim rezultatima. Veselo je bilo kada je Pavičić Vukičević bila na drugom mjestu, a onda kada je Miroslav Škoro preuzeo drugo mjesto, raspoloženje se naglo srozalo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini