PRERANI ODLAZAK

IZNENADA PREMINUO JEDAN OD NAJPOZNATIJIH HRVATSKIH PSIHIJATARA, DR. SC. ROBERT TORRE

| Autor: Glas Istre
Dr. sc. Robert Torre (Snimio Dejan Štifanić)

Dr. sc. Robert Torre (Snimio Dejan Štifanić)


Poznati psihijatar dr. sc. Robert Torre umro je iznenada danas u 56. godini u Zagrebu. Gotovo trideset godina radio je u KBC-u Sestre milosrdnice kao specijalist psihijatrije sa subspecijalizacijom iz alkoholizma i drugih ovisnosti, javlja Jutarnji list.

Šira javnost upoznala ga je kroz njegovih nekoliko knjiga, a sve su polučile veliki uspjeh i kod stručne, ali i laičke javnosti.

Osobito je bila popularna njegova zadnja knjiga "Ima li života prije smrti?" u kojoj pokušava odgovoriti na pitanja što je život i kako ga živjeti.

A osobito "Prava istina o psihijatriji" nakon koje je imao vrlo žustre polemike s kolegama na temu uporaba lijekova kod psihijatrijskih bolesnika.

"Siromaštvo drži um siromašne osobe u zarobljeništvu. Život u neimaštini troši toliko mentalne snage da umanjuje kapacitet za razborito vođenje života. Siromašni su ogrubjeli od patnje i žive u nižim razinama stvarnosti zatrte duhovnosti", rekao je Torre u intervjuu za Glas Istre u svibnju.

Veliki intervju s Robertom Torreom možete pročitati na ovim linkovima:

DR. SC. ROBERT TORRE, jedan od najpoznatijih hrvatskih psihijatara: Kronično psihotične osobe u pravilu su - siromašne. SIROMAŠNI SU I MANJE INTELIGENTNI OD BOGATIH!

Jedan od najpoznatijih hrvatskih psihijatara, dr. sc. Robert Torre: LUĐACI ŽIVE NE SAMO JADNO I LOŠE, NEGO I - KRATKO

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum