NEDISCIPLINA, ILI?

Istra je najbolja, a ovaj grad je najgori u Hrvatskoj po broju oboljelih od korone. DA JE TAKO U CIJELOJ ZEMLJI, DANAS BISMO IMALI PREKO 2.000 NOVIH SLUČAJEVA

| Autor: Glas Istre
Sinj

Sinj


Ako je Istra najbolja, postoji i najgori dio Hrvatske u borbi protiv korone i to je, čini se, područje Sinja.

Kako piše Slobodna Dalmacija, u utorak je od 66 novooboljelih u Splitsko-dalmatinskoj županiji na Sinj otpalo 13, a u srijedu od 128 novooboljelih u županiji bilo je 12 osoba iz Sinja, a još 15 iz okolnih gradova i općina Cetinske krajine.

- Nema mjesta panici, ali potrebni su oprez i odgovorno ponašanje svih građana. Sinjski izvori zaraze su velika dnevna fluktuacija zaposlenih, učenika i studenata koji svakodnevno putuju u Split i njegovo okruženje na posao ili u škole odnosno na fakultete. U ponedjeljak je za analizu na virus uzeto više od 100 uzoraka i to je donijelo rezultat od 13 novoboljelih, kazao je Igor Vidalina, šef sinjskog Stožera.

Da je broj novooboljelih od koronavirusa u Splitsko-dalmatinskoj županiji i Hrvatskoj u utorak bio proporcionalan broju novooboljelih u Sinju, bilo bi 238 novooboljelih u županiji i 2.243 u Hrvatskoj. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater