NAJNOVIJEZAGREB

HZMO reagirao na Živi zid i odbacio sve navode o navodnim malverzacijama

| Autor: Hina
Hina

 Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) u četvrtak je najoštrije odbacio tvrdnje saborskog zastupnika Živog zida Damjana Vucelića koji je prozvao ravnatelja HZMO-a Josipa Aladrovića, predloženog za novog ministra rada i mirovinskog sustava, da je znao za niz malverzacija u toj ustanovi.

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje najoštrije odbacuje sve navode o navodnim malverzacijama u Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje, navodi se u reagiranju Zavoda i ističe kako je proteklih godinu dana suočen s nizom neistinitih i nekorektnih informacija plasiranih u medije te da je nakon anonimne prijave reagirao i Uskok koji nije utvrdio nikakve nepravilnosti.

"Naime, Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje je proteklih godinu dana suočen s cijelim nizom neistinitih i nekorektnih informacija vezanih uz postupke javne nabave, kadrovsku problematiku i zapošljavanje, koje su u medije plasirali navodni radnici Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Cijeli slučaj je", navodi se u priopćenju," otišao toliko daleko da je nakon anonimne prijave provedena i istraga Državnog odvjetništva – Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta. Rješenjem od 10. travnja 2019. navedeno tijelo je u potpunosti odbacilo kaznene prijave jer nije utvrdilo nikakve nepravilnosti", stoji u priopćenju HZMO.

Time je, ističe HZMO, cijela priča temeljena na lažima i zlonamjernim konstrukcijama završena.

 


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam