INCIDENT U SABORU

HNS podnosi kaznenu prijavu protiv zastupnika ŽZ-a Bunjca

| Autor: Hina
Ilustracija

Ilustracija


U najkraćem mogućem roku HNS će podnijeti kaznenu prijavu protiv zastupnika Živog zida (ŽZ) Branimira Bunjca jer je tijekom sjednice Hrvatskog sabora fizički nasrnuo na zaposlenika saborske straže te mu prijetio smrću, najavili su u srijedu iz stranke poručujući kako su zastupnici Živog zida ponovno pokazali da su "populisti opasnih namjera".

"U ovom trenutku pravna služba priprema dokumentaciju te će DORH-u podnijeti prijavu u najkraćem mogućem roku”, priopćili su iz stranke.

HNS smatra kako je Živi zid ponovno dokazao da su njihovi zastupnici "ništa više od populista opasnih namjera, koji su ovakvim prijetnjama još jednom pokazali svoje pravo lice".

"U HNS-u kao liberalnoj stranci protivimo se bilo kojem obliku represije, ali nećemo tolerirati nasilje i prijetnje te ćemo zastupniku opasnih namjera odgovoriti njegovim alatom – kaznenom prijavom, vjerujući da će zastupniku Živog zida biti skinut saborski imunitet, da će biti propisno sankcioniran te da se ovakvi događaji više nikad neće ponoviti", poručuju iz HNS-a.

Zastupnik Bunjac (ŽZ) prije pet dana, tijekom maratonske sjednice Sabora, dok je saborska straža iznosila njegovog stranačkog kolegu Ivana Pernara iz sabornice, prijetio je službenicima straže koji su to radili da - "neće izaći živi". Vijest je od 5. travnja, a Hina ju je danas pogreškom ponovno objavila.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of