LET ZA BRUXELLES

Drama u zračnoj luci "Franjo Tuđman": POLICIJA S LETA IZBACILA I IZOLIRALA 14 PUTNIKA

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Na Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu danas se desio incident - naime, u 16.30 sati stotinjak putnika ukrcalo se na let za Bruxelles.

Unijeli su prtljagu, smjestili se u svoja sjedala, no tada su došli stjuardi koji su najprije deset, a zatim još pet putnika, izbacili s leta. Rekli su im samo da se "u avionu nalaze ilegalno", piše Jutarnji list.

Oko 19.30 sati priopćenjem se o događaju oglasila i Policijska uprava zagrebačka.

- Danas 26. studenoga 2021. godine oko 16.35 sati zaposlenici zrakoplovne kompanije zamolili su 14 putnika da napuste prostor zrakoplova koji je trebao poletjeti za Bruxelles zbog neispunjavanja trenutnih pravila pružatelja usluge prijevoza, da bi zatim svi putnici napustili prostor zrakoplova također na zahtjev zaposlenika poradi obavljanja dodatnih provjera i zadovoljavanja uvjeta kompanije.

Po obavljenoj dodatnoj provjeri, 156 putnika je zrakoplovom napustilo prostor zračne luke, dok 14 putnika nije zadovoljilo uvjete putovanja.

Policijski su službenici od strane zrakoplovne kompanije pozvani na mjesto događaja u slučaju mogućeg protupravnog ponašanja kojeg nije bilo te nije bilo potrebe za postupanjem, poručili su iz policije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum