Naišli na gnijezdo

Djecu izboli stršljeni dok su bili na terenskoj nastavi. Jedan dječak je hitno prevezen u bolnicu

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (foto Pixabay)

Ilustracija (foto Pixabay)


Djeca iz Osnovne škole Kustošija otišla su na terensku nastavu na Medvedgrad gdje su ih izboli stršljenovi. Jedno od ubodene djece je alergično, potvrdili su nam iz Osnovne škole Kustošija.

Dječak je prevezen u bolnicu na Sv. Duhu, a nakon toga su ga prebacili u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj.

- Hodali su ulicom i naišli su na gnijezdo stršljena. Ubodena su djeca i dvije učiteljice. Odmah su ih vratili natrag u školu, a dijete koje je alergično je prevezeno u bolnicu. Dječak je stavljen na infuziju, pozvani su roditelji i trenutno je dobro - rekli su nam iz škole, prenosi 24 sata

Iz Parka prirode Medvednica ranije su upozorili na stršljene u blizini Parka prirode. Na svojoj su službenoj stranici na Facebooku upozorili sve posjetitelje da budu na oprezu.

- Prijavljeno je nekoliko lokacija na Medvednice koje preporučujemo treba trenutno izbjegavati:   planinarska staza broj 9 (Talani – Risnjak) te dio staze od Himpera prema Medvedgradu (foto - područje je označeno krugom na karti).

Iz škole su nam potvrdili da su djeca bila na točno tom području od Himpera prema Medvedgradu kada su ih napali stršljeni.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum