ZAGREB

Čestitka Banožića kadetima: Usvajanje novih znanja važan faktor uspjeha HV-a

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Ministar obrane Mario Banožić uputio je čestitku 20. naraštaju kadetkinja i kadeta Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ koji su u subotu položili svečanu prisegu Domovini, istaknuvši da je usvajanje novih znanja i vještina važan faktor uspjeha Hrvatske vojske.  

Prisegnulo je ukupno 77 kadetkinja i kadeta 20. naraštaja kadeta HVU „Dr. Franjo Tuđman“, polaznika programa Vojno inženjerstvo, Vojno vođenje i upravljanje, Vojno pomorstvo i studija Aeronautika.

"Krenuli ste novim životnim putem, odlučili ste se na častan poziv služenja Domovini i narodu, od vas očekujem da budete na ponos Hrvatskoj. Usvajanje novih znanja i vještina važan je faktor uspjeha Hrvatske vojske. Zato učite, budite uporni, profesionalni i dosljedni". naveo je u čestitci ministar Banožić.

Dodao je kako im čestita što su se pridružili 'velikoj obitelji Hrvatske vojske', a zahvalio je i njihovim 'obiteljima koje su vam ugradile moralne vrijednosti, ljubav prema Domovini'.

"Neka vam na životnom putu budu uzor i hrvatski branitelji, jer upravo su oni temelj samostalne i suverene Hrvatske", poručio je, uz ostalo, u čestitci ministar obrane Banožić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini