SAMO OŠTRO

POLICAJKA KOJA JE ZLOUPOTRIJEBILA SLUŽBENU PROPUSNICU I POLICAJAC KOJI JE BIO VULGARAN PREMA GRAĐANINU UDALJENI IZ SLUŽBE. Božinović: Policija je najrigoroznija prema protupravnom ponašanju u SVOJIM REDOVIMA

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Policija je najrigoroznija prema bilo kakvog protupravnog ponašanja u svojim redovima, komentirao je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović slučaj dvoje zagrebačkih policajaca koji su udaljeni iz službe.

''Policija je institucija koja je najrigoroznija prema bilo kakvoj pojavi protupravnog ponašanja u svojim redovima, o čemu govori i broj disciplinskih postupaka koje je MUP pokrenuo i prije ove situacije'', kazao je u srijedu Božinović na redovnoj novinskoj konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Božinović je ocijenio da policija radi u skladu sa Zakonom o policijskim poslovima i ovlastima. ''Policijski službenik je taj koji svojim primjerom mora pokazivati kako se primjenjuje zakon'', zaključio je.

Zagrebačka policija udaljila je u srijedu iz službe policajca koji je vulgarno komentirao ponašanje građana i mjere protiv koronavirusa te policajku koja je nudila prijevoz zanemarujući odluke kriznog stožera.      

 


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of