DARUVAR

U sklopu manifestacije Vinodar luksuzni sportski automobili u Daruvaru

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Daruvar će 11. lipnja, u sklopu lokalne manifestacije Vinodar, ugostiti 150 ljubitelja automobila s više od 65 luksuznih sportskih vozila čija ukupna vrijednost premašuje 20 milijuna eura.

Na tiskovnoj konferenciji u petak tim povodom, kao posebna atrakcija predstavljeni su luksuzni i skupocjeni sportski automobili koji će proputovati kao dio Tie Fly karavane, originalnog hrvatskog turističko-gastronomskog projekta.

"Veliko mi je zadovoljstvo što možemo ugostiti Tie Fly i to baš za Vinodar. Svaka promocija Daruvara je dobrodošla, a posebno ovakva s ovim poslovnim ljudima i njihovim prekrasnim jurilicama", kazao je gradonačelnik Damir Lneniček.

U ime organizatora obratio se Robert Bajs koji je pojasnio da je riječ o izvornom hrvatskom projektu.

"Ovo je prvi automobilistički projekt koji je je pobudio veliki interes svih karavana vozila i nadamo se da ćemo dolaskom u Daruvar doživjeti još veći interes. Smatramo da Daruvar ima puno toga za pokazati, od gastronomije do dvoraca i spomenika. Mi ćemo se potruditi da svim našim sudionicima u što boljem svjetlu predstavimo ovaj lokalitet", pojasnio je Bajs.

Najavio je i dolazak Ferrarija s dva testna vozila, među ostalim i modela 296 GTS koji je prije mjesec dana imao svjetsku premijeru.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom