VARAŽDIN

Gradonačelnik Bosilj: Represivni aparati žele utjecati na rezultat izbora

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Gradonačelnik Varaždina i nositelj liste SDP-a na izvanrednim izborima za Gradsko vijeće Neven Bosilj izrazio je u petak na obilježavanju 32. obljetnice osnivanja SDP-a Varaždinske županije, sumnju da neki represivni aparati pokušavaju utjecati na rezultate predstojećih izbora.

"Bez obzira koliko se uprle neke stranke, angažirale i druge, možda čak mogu reći represivne aparate da bi probali utjecati na ishod ovih izbora, mogu reći da je SDP nikad jači u ovome gradu", izjavio je Bosilj.

Na novinarsko pitanje na koga sumnja, nije  odgovorio.

"Očito da na neke institucije države jedna stranka ima utjecaj i da se događaju neki procesi u Varaždinu koji se po meni ne bi trebali događati u ovo predizborno vrijeme. Samo to bih zasad htio reći",  odgovor je Bosilja.

Podršku u Varaždinu dao mu je i čelni čovjek stranke Peđa Grbin koji za Bosilja tvrdi da je utjelovljenje drugog načina vođenja politike.

"Ovdje u Varaždinu, možda bolje nego igdje drugdje u Hrvatskoj pokazali smo što Grad može učiniti za svoje građane. Neven i njegova ekipa, SDP-ova ekipa, ovdje u Varaždinu pokazali su upravo to, u izuzetno kratkom vremenu kako se mogu brinuti o stvarnim problemima ljudi, od najmanjih problema, do najvećih, rekao je Grbin.

Dotaknuo se i baliranog otpada.

"Ova ekipa tu oko mene spremna je riješiti taj problem sutra, samo pod jednim uvjetom – da nema onih koji im u tom procesu podmeću nogu", naglasio je Grbin koji je siguran u uspjeh stranke na predstojećim izvanrednim izborima.

Predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora ponosna je na rezultate koje njezina stranka ostvaruje u zadnje vrijeme u Varaždinskoj županiji.

Posebno se to odnosi na Varaždin.

"U Gradu Varaždinu mi smo ti koji vodimo i upravljamo Gradom na drugačiji način. Vjerujem da će se na ovim izborima potvrditi ona politika koju SDP provodi na svim razinama", rekla je Antolić Vupora dodajući da je i na županijskoj razini SDP respektabilna politička snaga.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of