VARAŽDIN

Koalicija HDZ-HSU predala listu za Gradsko vijeće Varaždina

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Koalicija HDZ-a Varaždina i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) predala je Gradskom izbornom povjerenstvu zajedničku kandidacijsku listu za prijevremene izbore za varaždinskog Gradskog vijeća, a nositelj liste, Damir Habijan (HDZ), očekuje odličan rezultat.

Prijevremeni  izbori za Gradsko vijeće Varaždina održat će se 16. travnja.

Predsjednik gradske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Damir Habijan na izbore gleda kao na priliku za Varaždin i za građane Varaždina da se "odmaknu od onih kojima razvoj ovog grada nije bio prioritet", priopćeno je u utorak iz HDZ-a.

"Nakon brojnih propuštenih šansi, u nedostatku vizije, strategije, cilja, umjesto dijaloga i suradnje, destruktivci kojima su bili važniji parcijalni interesi, koji nisu uspjeli zatomiti svoj ego, doveli su nas do ponovnih izbora", dodao je Habijan.

Što se tiče samog programa koalicija HDZ-HSU nudi rješavanje problema baliranog otpada, izgradnju dječjeg vrtića u naselju Hraščica te dogradnju nekoliko osnovnih škola kao i izgradnju kampusa Fakulteta organizacije i informatike.

Program koalicije HDZ-HSU sadrži i daljnji razvoj gospodarskih zona, ulaganja u prometnu infrastrukturu te izgradnju Regionalnog centra civilne zaštite Varaždin što se tiče pitanja sigurnosti.

Habijan napominje  da je HDZ uvijek konstruktivnom suradnjom pokušavao utjecati da se iskoriste potencijali Varaždina. Vjeruje da će građani to prepoznati na predstojećim izborima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini