PODRŠKA PORODICI

Za svu novorođenu djecu u sklopu MK Grupe kompanije osigurano 75.000 eura

| Autor: Portal Glas Istre
Aleksandar Kostić i dio zaposlenika s čekovima

Aleksandar Kostić i dio zaposlenika s čekovima


MK Grupa, u sklopu tradicionalne kampanje "Podrška porodici", nagradila je novčanom nagradom sve svoje zaposlenike koji su ove godine postali roditelji. Za 165 obitelji koje su u 2019. godini dobile djecu, izdvojeno je 75 tisuća eura. U protekle tri godine više od 400 obitelji i više od 860 djece unutar MK Grupe dobilo je iznos od 220 000 eura u okviru akcije podrške obitelji.

Novčane čekove zaposlenicima hotela Sheraton uručio je Aleksandar Kostić, potpredsjednik tvrtke, a događaju su prisustvovali i zaposlenici iz zemalja regije u kojima MK Grupa posluje. Za najmlađe članove osoblja hotela organiziran je poseban program.

"Nije mala stvar da tvrtka u jednoj godini postane bogatija za 165 novorođenih beba. Ponosan sam na tu činjenicu, ali i na činjenicu da čak 32 obitelji spadaju u kategoriju obitelji s troje i više djece", rekao je Aleksandar Kostić, potpredsjednik MK Grupe, dodavši: „Kao odgovoran poslodavac nastojimo stalno brinuti o svojim zaposlenicima, ali i o natalitetu naše zemlje. Posvećeni smo stvaranju radnog okruženja u kojem naši zaposlenici mogu ispuniti svoje profesionalne ambicije i privatne ciljeve."

Koliko ova akcija znači samim roditeljima, rekla je Jelena Baronik, direktorica Skiper Resorta u sklopu kojeg djeluje Kempinski Hotel Adriatic.

"Drago mi je što su ove godine tradicionalnom kampanjom za podršku obitelji uključeni i zaposlenici hotela Kempinski Hotel Adriatic i Skiper Resort i što je tim povodom u hotelu Sheraton u Novom Sadu organizirano druženje zaposlenika s predsjednikom i potpredsjednikom MK Grupe", rekla je Jelena Baronik. "Znamo koliko je danas teško uskladiti poslovne ambicije i stvoriti obitelj. Ovo je naš skromni doprinos obiteljima u sustavu MK Grupe i ulaganju u mlade generacije. Naša je želja da u godinama koje dolaze bude još više djece."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater