ZAGREB

Infobipu novo svjetsko priznanje

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Domaća i globalno prisutna IT tvrtka Infobip dobila je novo priznanje za tržišnog lidera - CPaaS ili "Communications Platform-as-a-Service" sektora od međunarodne specijalizirane analitičke i konzultantske kuće za medije, tehnologiju i telekomunikacije Omdia, izvijestili su u petak iz Infobipa.  

Omdia je u globalnom izvješću napravila dubinski pregled tržišta, a Infobip je priznanje dobio zahvaljujući povratnim informacijama partnera i relevantnim istraživanjima koji su ih svrstali među tržišne lidere.

Prema tom izvješću Omdije, Infobip je ove godine bio pouzdani pružatelj usluga, s visokim ocjenama u svim kategorijama. 

Iz Omdije posebno hvale i Infobipovu bogatu ponudu rješenja, kao i da je uz iskustvo i razvijenim A2P (application-to-person) uslugama za razmjenu SMS i tekstualnih poruka proširila izbor te na svojoj cloud platformi nudi komunikaciju preko velikog broja raznih kanala.

Važnim su označili i brojna partnerstva, profesionalnost usluge i tehničku podršku Infobipa, prenosi se u priopćenju.

"Sektor komunikacija stalno se mijenja, korisnici uvijek traže opcije za brže i lakše povezivanje s organizacijama i brendovima, a CPaaS, odnosno komunikacijska platforma kao usluga postala je jednim od najvrijednijih alata u poslovnom okruženju. To je rezultiralo i snažnim rastom cijele industrije, te smo, svjesni utjecaja CPaaS-a na sektor i korisničko iskustvo, ponosni što nas Omdia smatra jednim od tržišnih lidera", poručio je član Uprave Infobipa za proizvode Adrian Benić.

Naglasio je i da "vrijedno rade kako bi preduhitrili promjenjive tržišne trendove" te da će Infobip nastaviti dodavati nove mogućnosti i raditi s korisnicima kako bi otkrili koje su im dodatne opcije korisne i kako im mogu isporučiti alate potrebne za uspjeh u hiperpovezanom okruženju.

Iz Infobipa podsjećaju i da su nedavno sklopili veliku suradnju s luksuznim modnim brendom Dior Beauty i azijskom megazvijezdom i članicom grupe Blackpink, Jisooo, te da je za provođenje te kampanje, prve takve u kozmetičkoj industriji, korišteno Infobipovo WhatsApp Business rješenje, jedno od brojnih komunikacijskih kanala dostupnih na Infobipovoj cloud komunikacijskoj platformi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater