ADRIA BUSINESS NETWORK

I Need a Dollar, kako do investicije PUTEM FUNDERBEAM PLATFORME?

| Autor: Glas Istre

U prvom dijelu eventa gosti su Damir Bičanić, čelnik Funderbeama za Centralnu i Jugoistočnu Europu i Adnan Mehmedović Medo, CEO i direktor marketinga Fresh Island Festivala

Drugi Adria Business Network, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić, održat će se 13. studenog u 18 sati u Algebra LABu u Zagrebu.

U prvom dijelu eventa gosti su Damir Bičanić, čelnik Funderbeama za Centralnu i Jugoistočnu Europu i Adnan Mehmedović Medo, CEO i direktor marketinga Fresh Island Festivala.

Investiranje u privatne kompanije, pogotovo internacionalno, predstavlja niz administrativnih prepreka. Investitori do sada nisu imali jednostavan način ulaganja i trgovanja s privatnim kompanijama. Startupi i male tvrtke nisu mogle na jednostavan način doći do kapitala. To se mijenja s Funderbeamom, globalnom platformom za financiranje i trgovanje udjelima privatnih kompanija. Moći će se čuti o iskustvima prošlih financiranja iz Hrvatske na toj platformi.

Fresh Island Festival i tvrtka A4 d.o.o. prvi su iz područja industrije zabave na platformi Funderbeam koji su ostvarili značajan uspjeh, ostvarivši maksimalni cilj prikupljanjem 700.000 eura investicije za buduće projekte i festivale.

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju predavanja u neformalnom druženju uz Finger food te kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustava s gostima predavačima te ostalim sudionicima.

Ulaznice za događaj mogu se nabaviti putem linka https://www.entrio.hr/event/i-need-a-dollar-kako-do-investicije-putem-funderbeam-platforme--7025# 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter