ZAGREB

Dukat donira Caritasu 30.000 litara mlijeka

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Mljekara Dukat uvodi izvanrednu donaciju proizvoda Hrvatskom Caritasu pa će mu tako donirati 30.000 litara mlijeka kroz tri uzastopna mjeseca ukupne vrijednosti 225.000 kuna, priopćili su u četvrtak iz Dukata.

Kao razlog izvanredne donacije naveli su potrebe uslijed epidemije koronavirusa, te potresa koji je pogodio Zagreb i okolicu. 

Donacije će biti raspoređene građanima posebno ugroženim epidemijom koronavirusa, ali i onima koji su pretrpjeli materijalne štete u potresu.

Unatoč otežanim okolnostima i povećanom opsegu posla, Dukatova logistika nastavlja redovno prevoziti doniranu robu u sve dijelove zemlje, navode iz Dukata.

Inače, u priopćenju se ističe kako je Dukatova uloga lidera u doniranju hrane u Hrvatskoj potvrđena dvije godine za redom priznanjem "Najdonator". Posljednje priznanje Dukat je zaslužio kao najveći pojedinačni donator hrane u Hrvatskoj u 2018. godini, kada je donirao 192 tone mliječnih proizvoda, odnosno četvrtinu sveukupno donirane hrane u Hrvatskoj. Priznanje je Dukatu dodijeljeno u travnju 2019. u Europskom parlamentu u Bruxellesu.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of