POMOĆ ŽRTVAMA POTRESA i borbi protiv koronavirusa

Članovi Uprave HAC-a doniraju plaće, a zaposlenici pokreću akciju prikupljanja pomoći

| Autor: Željko MARUŠIĆ / Autoportal

S obzirom da je Vlada RH tijekom dana otvorila račune za pomoć Zagrebu i za borbu protiv koronavirusa, inicijativi su se priključile i Hrvatske autoceste…

Predsjednik Uprave Hrvatskih autocesta dr.sc. Boris Huzjan i član Uprave Stjepan Baranašić, svoju će plaću za  ožujak donirati u korist akcija “Zajedno za Zagreb” i “Hrvatska protiv koronavirusa”.
Osim Uprave, zaposlenici Hrvatskih autocesta pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći u svrhu nabavke medicinske opreme.

Odlukom Uprave, HAC je putem Hrvatske komore inženjera građevinarstva Gradu Zagrebu na raspolaganje dao svoje stručnjake, inženjere građevinske struke koji će se priključiti interventnim timovima za procjenu oštećenja brojnih objekata koji su oštećeni u nedavnom razornom potresu.

Ova hvalevrijedna akcija  pokazuje kako je sustav autocesta u Hrvatskoj, koji s infrastrukturnom izvedbom i organizacijom može mjeriti s najuređenijim autocestovnim sustavima na svijetu, koji je proteklih deset godina doprinio strelovitom usponu turističkog prometa te ostvario pretpostavke za gospodarski oporavak, u trenucima nesagledive krize izazvane koronavirusom i potresom u Zagrebu pokazuje poslovnu i nacionalnu odgovornost, prenosi Autoportal.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater