POSLOVNO UMREŽAVANJE

Adria Business Network održan u Aspiri i usprkos pandemiji bilo je odlično

| Autor: Glas Istre
Željka Barišić, Matija Žulj i Kristina Krstinić

Željka Barišić, Matija Žulj i Kristina Krstinić


Adria Business Network #15 u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency, i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa, održan je prvi put u Visokoj školi Aspira u Zagrebu. 

Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Gost predavač bio je Matija Žulj, vlasnik i direktor tvrtke Agrivi. Pričalo se o digitalizaciji u poljoprivredi. Predavanje je bilo iznimno interaktivno i s mnogo pitanja iz pubike.

Po završetku predavanja svi prisutni imali su priliku kušati proizvode Croatian Choco Concept te degustirati probrana vina Vinoteke Bornstein.

Organizatorice i voditeljice o atmosferi na događaju rekle su nam sljedeće:

"S obzirom na cijelu situaciju s pandemijom i na ograničenje druženja od 25 osoba, mogu reći da je atmosfera bila pomalo drugačija od one na koju smo naviknuti te da je cijelo druženje ovaj put imalo dojam obiteljskog. Bilo nas je manje pa je publika mogla češće sudjelovati u raspravi sa svojim pitanjima. Stvorila se zaista lijepa interakcija između gosta predavača i svih prisutnih. Nova lokacija na kojoj smo prvi put održali naš događaj, Visoka škola Aspira, unijela je jednu novu energiju u cijelu priču i sretni smo zbog toga", rekla nam je Željka Barišić.

Kristina Krstinić je dodala da je bilo iznimno poučno.

"Matija Žulj nam nije samo predstavio svoj poduzetnički put nego nas i educirao o hrani i njenom načinu proizvodnje. Atmosfera na našoj novoj lokaciji u Visokoj školi Aspira je bila opuštena i ugodna, uz pitanja sudionika i interakciju razvila se odlična rasprava. Nakon toga je slijedio opušten networking uz odlična pića vinoteke Bornstein", rekla je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter