ZAGREB

Dražen Oreščanin otvorio treću sezonu Adria Business Networka

| Autor: Glas Istre
Željka Barišić, Dražen Oreščanin i Lea Kosović

Željka Barišić, Dražen Oreščanin i Lea Kosović


Treća sezona Adria Business Networka otvorena je predavanjem Dražena Oreščanina, partnera u tvrtki Poslovna inteligencija te Izvršnog direktora Udruge Glas poduzetnika. Događaj je održan u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Lee Kosović, vlasnice LOL Event Managementa u Visokoj školi Aspira koja je partner događaja. 

Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Dražen je o svom sudjelovanju na događaju rekao sljedeće:

"Bilo je opušeno i inspirativno, zanimljiva publika, razgovarali smo o brojnim temama iz spektra poduzetništva. Svakako treba podržati događaje ovakvog tipa koji potiču poduzetničku klimu u državi, zahvalan sam na pozivu te prilici da podijelim svoje poslovno iskustvo."

Organizatorice i voditeljice o cijelom događaju imaju sljedeće mišljenje:

"Iznimno sam zadovoljna kako je proteklo otvaranje treće sezone našeg uspješnog događaja. Naš gost osvrnuo se na svoj poslovni put, dao nam važne poduzetničke lekcije, pričao o planovima UGP-a te svojoj kandidaturi za predsjednika HGK-a. U kratkim crtama, uživali smo. Najvažnija poruka za kraj bila je - dream big", rekla nam je nakon eventa Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

Lea Kosović, vlasnica LOL Event Managementa te također osnivačica Adria Business Networka, o događaju ima sljedeće mišljenje:

"Dražen je bio potpuno osvježenje za početak treće sezone. Jako me veseli sljedeće izdanje i drago mi je da sam novi dio ove lijepe poduzetničke priče."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater