Zajedništvo izvođača i publike

U sklopu festivala Rovinj Art & More održan je 22. koncert "Ronald Braus i gosti"

| Autor: Glas Istre
Mila Elegović i Ronald Braus (foto Duga Rovinj)

Mila Elegović i Ronald Braus (foto Duga Rovinj)


U sklopu festivala Rovinj Art & More koji se upravo pod dirigentskom palicom Ronalda Brausa održava već četvrtu godinu, u parku hotela Monte Mulini održan je 22. koncert "Ronald Braus i gosti" koji je svojim sadržajem i atmosferom oduševio mnogobrojnu publiku.

"Smatram da je ova večer kruna mog Festivala Rovinj Art & More. Već 22 godine se nalazimo i za mene je ovo zajedništvo u kojem se publika stapa s izvođačima. Svake godine kažu kako je bilo bolje nego lani, i ne znam do kud će to rasti", kazao je Ronald Braus, zahvaljujući kojem su u Rovinju i ove godine održana brojna kulturna događanja, a s njima i susreti i ugodna ljetna druženja.

Osim domaćina i njegove dugogodišnje partnerice u ovom projektu, glumice i pjevačice Mile Elegović, u Rovinju su u programu "Ronald Braus i gosti" nastupili i pazinski zbor "Roženice" pod ravnanjem Ines Kovačić Drndić, orkestar pod umjetničkim vodstvom maestra Darijana Ivezića, Matteo Tromba, Luka Krulčić, glumica Hana Hegedušić i Marija Kuhar Šoša, dok je ovoga puta modnu reviju priredila poznata riječka kreatorica Jadranka Šegota, čije su modele izvrsno nosile Ronijeve drage prijateljice, od kojih neke iz Rovinja.

Posjetitelji ovogodišnjeg koncerta "Ronald Braus i gosti" složili su se da je bilo šarmantno, glamurozno, umjetnički dotjerano, bogato, a opet prijateljski opušteno, baš onako kako to Roni za svoj grad čini već 22 godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of