SAZNAJEMO

NA HIDROBAZI ĆE SE 3. SVIBNJA ODRŽATI SPEKTAKULARNI KONCERT. Ovako nešto u Hrvatskoj još nije viđeno

| Autor: Portal Glas Istre

Na pulskoj Hidrobazi na Puntiželi 3. svibnja će se održati do sada jedinstveni koncert u Hrvatskoj. Na koncertu će nastupiti 200-tinjak glazbenika i glazbenica, pjevača, gitarista, basista i bubnjara objedinjenih pod nazivom Rock Caffe Orchestra. Oni će izvoditi rock i pop klasike.

"Ovakvi sastavi i koncertni happeninzi organizirani su diljem svijeta - na društvenim mrežama su apsolutni hit, a u Puli će se pak održati u organizaciji Rock Caffea, i to u sklopu četverodnevnog Rock'n'Grill festivala u čast Dana Grada Pule. Ovaj koncertni happening organizira se u povodu desetljeća prvog nastupa Rock Caffe Orchestra, koji je tada na pulskom Kaštelu okupio 40-ak pulskih glazbenika", kaže Mirko Mocko, vlasnik Rock Caffea Pula.

"Htjeli smo deseti rođendan Rock Caffe Orchestra obilježiti na poseban način, prateći svjetske trendove, a siguran sam da će ovo biti odličan koncert, odlična fešta i najbolji mogući način da proslavimo rođendan našeg grada, i da još jednom potvrdimo da grad Pula s pravom nosi titulu rockerskog grada. Planiramo da će nastupiti 200-injak glazbenika. Svi koji žele sudjelovati u ovom projektu neka potraže informacije na službenoj Facebook stranici Rock Caffe Orchestra i u medijima. Prijave će krenuti 3. ožujka, stručni žiri će od prijavljenih odabrati glazbenike koji će sudjelovati, a 4. travnja ćemo objaviti definitivnu listu glazbenika koji će nastupiti, kao i sve detalje o sudjelovanju. Također, svi glazbenici će dobiti istu verziju pjesama koje će svirati, sve radi lakše organizacije i usklađivanja. U cijeloj ovoj priči jako nam je važna podrška Grada Pule, a vjerujem da će ovaj jedinstveni projekt biti odlično finale velikog četverodnevnog slavlja rock'n'rolla na Hidrobazi, kaže Mocko.

Rock'n'Grill festival na Hidrobazi počinje 30. travnja kad nastupaju Funbox i Hladno Pivo; 1. svibnja održat će se koncert Night Expressa i Zabranjenog pušenja, 2. svibnja je Gitarijada te 3. svibnja Rock Caffe Orchestra. Ulaz na sve koncerte Rock'n'Grill festivala je besplatan. Više informacija može se naći na službenoj Facebook stranici Rock Caffe Orchestra: https://www.facebook.com/rockcaffeorchestra/.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum