dobra zabava se vraća na verudu

Regionalna pop-trap zvijezda Senidah i The Night Express u Domu sportova "Mate Parlov". Evo što ususret koncetu u petak kažu organizatori

| Autor: Jelena Milović
(Foto: Instagram Screenshot)

(Foto: Instagram Screenshot)


Da su se nekad u pulskom Domu sportova »Mate Parlov« održavali megakoncerti dobro je poznato starijim sugrađanima koji ih se još uvijek rado prisjećaju.

A da se stara slava i dobra zabava vrate u dvoranu na Verudi pobrinula su se tri pulska sportska kluba: Košarkaški kub Pula 1981, Malonogometni klub Stanoinvest Futsal Pula te Odbojkaški klub Pula, incijatori projekta Music4Sport. Naime, ovog petka u Domu sportova bit će održan koncert na kojem će nastupiti velika regionalna zvijezda Senidah, ali i domaće snage, pulska grupa The Night Express.

Zabaviti grad

U Domu sportova »Mate Parlov« koncerata nije bilo više od deset godina, podsjetio je član Uprave KK Pula 1981 Sandro Nicević na jučerašnjoj konferenciji za novinare. Sada je trenutak, naglasio je, da se ujedine sport i zabava.

- Želja nam je da privučemo što više mladih, jer mislimo da u ovom periodu kada nema većih događanja u gradu možemo napraviti lijepu atmosferu i pružiti vrhunsku zabavu, rekao je Nicević.

Sretno Valentinovo poželio je Goran Mihovilović, tajnik MNK-a Stanoinvest Futsal Pule, svima onima koji nekoga ili nešto vole te ustvrdio da oni vole sport, ali i svoj grad.

- Željeli smo pokazati da imamo ideju kako oplemeniti rad u našim klubovima. Iskoristili smo Valentinovo da pošaljemo poruku da nam treba puno više zajedništva, poštovanja, zabave i smijeha. Pula je zaslužila biti grad u kojem će biti zabave, glazbe i veselja. Alergičan sam na riječ tapija koja se vezuje uz grad, rekao je Mihovilović.

- Mislim da svi zajedno možemo poraditi na tome da ovaj grad bude puno više. Mi imamo zadatak da to radimo kroz sport, a sad smo tome dodali i zabavu. Vjerujem da će nas ljudi doći podržati i zajedno s nama postaviti neki novi kamen temeljac. Uvjeren sam da sport može biti zamašnjak, a vikendi u ovom gradu totalna euforija koja simbolizira život grada, nadahnuto je zaključio Mihovilović.

Istaknuo je da je ponosan na sve one koji su u organizaciji projekta sudjelovali, a svojim entuzijazmom, premda neiskusni u ovom tipu organizacije glazbenog događaja, pokazali da od grada ne odustaju.

Svi zadovoljni

Dean Sinković je u ime Odbojkaškog kluba Pula zahvalio svima koji će doći koncert, a najvažnije je, naglasio je, da zabava bude odlična.

- Iskreno se nadam da će cijela priča biti uspješna i da će nešto novca ostati i za klubove. Na ovaj smo način, na vlastitu inicijativu, pokušali napraviti nešto. Bio bih presretan da na kraju svi budu zadovoljni, i izvođači, i građani i mi kao organizatori, poželio je Sinković.

Ulazi u dvoranu u petak će biti otvoreni od 19 sati. Na parter, fan pit i VIP zonu ulazit će se sa strane Uljanikovog stadiona, dok će za one s kartama za tribine biti otvoren glavni ulaz.

Blagajne se otvaraju u 18 sati. Cijene karata bit će istovjetne onima u pretprodajnoj, od 25 eura za parter do 50 eura za VIP zonu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter