"SNAŽNE ŽENE ZA SVIJET BEZ NASILJA"

Večeras veliki humanitarni koncert za Sigurnu kuću Istra u organizaciji Inner Wheel Kluba Pula i Glazbene škole Pula

| Autor: Helena MOSTARKIĆ GOBBO
Plakat s najavom za koncert (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)

Plakat s najavom za koncert (snimio Duško MARUŠIĆ ČIČI)


Večeras će se u Istarskom narodnom kazalištu Pula s početkom u 19:30 sati održati veliki humanitarni koncert u sklopu kojega Inner Wheel Klub Pula provodi 22. humanitarnu akciju za potrebite.

Cilj večerašnjeg koncerta je prikupljanje sredstava za nabavu opreme neophodne za opremanje stambenih prostora u kojima Sigurna kuća Istra udomljuje žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja.

Suradnju su na prošlotjednoj konferenciji za medije predstavile predsjednica Inner Wheel Kluba Dubravka Mikić, predsjednica Inner Wheel Distrikta 191 HR Gracijela Rogulj te ravnateljica Glazbene škole Pula Romana Vuksan Zuban.

https://www.glasistre.hr/istra/inner-wheel-klub-pula-i-glazbena-skola-pula-najavile-humanitarnu-akciju-za-sigurnu-kucu-istra-pod-nazivom-snazne-zene-za-svijet-bez-nasilja-801483

U posljednjih 15 godina u Sigurnu kuću Istra smještene su 392 osobe među kojima je 186 žena i 206 djece, a 1085 žena dobilo je psihosocijalnu pomoć i podršku.

Organizatori, osim poziva na koncert na kojem će moći donirati sredstva, apeliraju na građane da shodno svojim mogućnostima i željama pridonesu ovoj dobrotvornoj akciji uplatom na žiro-račun otvoren za ovu namjenu u Privrednoj banci Zagreb.

Naziv primatelja: "SNAŽNE ŽENE ZA SVIJET BEZ NASILJA" - IWK PULA

Adresa primatelja: Stoja 4, 52100 Pula

IBAN: HR07 23400091511188905

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Opis plaćanja: donacija SIGURNA KUĆA ISTRA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater