67. PFF

TRAŽE SE VOLONTERI ZA FILMSKI FESTIVAL Mogu se javiti svi stariji od 15 godina!

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Pulski filmski festival poziva sve zainteresirane starije od 15 godina da postanu dio entuzijastičnog tima 67. Pulskog filmskog festivala i steknu nezaboravno iskustvo kroz dinamične programske i organizacijske aktivnosti najdugovječnijeg filmskog festivala u Hrvatskoj.

Volonteri sudjeluju u pripremnim i provedbenim aktivnostima a u prijavi mogu iskazati afinitete prema određenim festivalskim cjelinama; odjelu za odnose s javnošću, marketinga, ureda za goste ili odjelu tehnike i produkcije. Izuzev jedinstvenog festivalskog iskustva i usavršavanja dosadašnjih znanja te stjecanja vještina unutar vlastitog interesnog područja, svim volonterima osigurana je festivalska akreditacija, uz koju besplatno mogu pratiti sve festivalske programe, a za volontere koji nisu iz Pule, na raspolaganju su parcele za kampiranje u Kampu Arena Stoja (uz posjedovanje vlastite opreme) od 18. do 26. srpnja.

Prijave se zaprimaju putem mrežnog obrasca na stranici www.pulafilmfestival.hr i otvorene su do 26. lipnja, odnosno popunjavanja predviđenih volonterskih pozicija.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini