PULA FILM FESTIVAL

Puljani, film i Arena - ljubav

| Autor: Vanesa BEGIĆ
(Dejan ŠTIFANIĆ)

Iako nije bio vikend, nego mnogima najmrskiji ponedjeljak, odnosno početak tjedna, Arena je bila gotovo u potpunosti popunjena tijekom projekcije filma "Posljednji Srbin u Hrvatskoj". Ugodna ljetna noć privukla je brojnu publiku svih uzrasta, od kojih neki redovito pohode sva filmska zbivanja.

Atmosfera je u Areni bila dobra, pozitivna, a horor-zombie komedija se očito svidjela Puljanima i gostima, sudeći po visokoj ocjeni 4,6 - dakle odličan uspjeh, nakon što su prethodno prikazani filmovi dobili jedva četvorku ili čak i trojku, poput "Sam samcat".

Puljanima je očito trebalo smijeha, pa makar na zombie način, te ih očito zombie-epidemija nije zastrašila nego nasmijala te su joj dodijelili najvišu ocjenu.

- Do sada smo pogledale sve filmove, a nadamo se da ćemo do kraja uspjeti pogledati cjelokupan program. Iako smo penzićke, drugi film u Areni je malo prekasno. Sjajni su to naslovi i nadamo se da ćemo barem nešto od toga pogledati, šteta što nema repriza tih filmova, bilo bi ih zanimljivo pogledati, posebice biografije poznatih ličnosti, kazala nam je skupina aktivnih umirovljenica koje redovito pohode gotovo sva događanja.

Iako se dosta toga u našem gradu promijenilo tijekom posljednjih mjeseci i godina, Puljani, film i Arena i dalje se vole.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater